Jom Join kami

"Jom Join Shaklee with me boleh buat side income sehingga 5 ke 6 angka"


Assalamualaikum,
Hari ni, saya nak share dengan anda semua tentang peluang menjana pendapatan dengan Shaklee. Saya ingin ceritakan serba sedikit tentang diri saya.Saya merupakan seorang nurse dan masih lagi bekerja. Mula mengenali Shaklee pada hujung bulan Mac tahun ini(2013). Teruja dengan kebaikan produknya dan testimoni pengguna, saya pun mencuba produk shaklee dan terus join ahli. WOW..THE BEST...Tak sia-sia dan rugi satu sen pun kenapa kerana Shaklee sebagai satu-satunya side income saya. Tidak pernah sekalipun rasa bisnes ini menyusahkan dan yang paling best tidak menganggu tugasan harian saya sebagai isteri,ibu n nurse. Di bawah tunjuk ajar mentor saya Aimi Syairah (Upline saya) yang kini mendapat pengikhtirafan daripada Shaklee sebagai Master menjadi sumber inspirasi bagi saya untuk mencapai impian menjadi sepertinya. Dan dengan izin Allah pendapatan dengan Shaklee akan melebihi gaji bulanan saya dan saya yakin gandaan akan terus meningkat. Di bawah ini, ingin saya kongsiakan kenapa dan mengapa anda perlu sertai group bisnes Shaklee kami.



Kenapa anda perlu sertai group shaklee kami?

Anda ingin atau mencari side income tapi tidak tahu bagaimana mahu melakukanya serta tidak tahu bisnes apa yang sesuai, Jom join Shaklee dengan Kami.....Kenapa???

  1. Tidak menggunakan masa dan tenaga anda terlalu banyak
  2. Tidak menganggu tanggungjawab harian anda (sebagai working mom, isteri dan ibu)
  3. Tidak perlu keluar rumah mencari customer atau downline
  4. Tidak membuatkan anda menyesal dan tertekan kerana bisnes
  5. Boleh menambahkan lagi side income tidak kira anda seorang suri rumah, guru, jururawat dll.
  6. Paling penting pendapatan lumayan yang HALAL 

 Q: Bagaimana nak jadi distributor Shaklee (ahli Shaklee)
  A: Pendaftaran RM65, kalau by pos tambah lagi RM10(semenanjung Malaysia),RM20(Sabah/Serawak) ATAU  beli barangan Shaklee bernilai RM680 boleh dapat free member ship.

 Q: Bagaimana nak register jadi ahli
 A: Anda cuma perlu bagi details yang diperlukan+registration fees. Selepas itu tunggu 2-3 hari member kit anda akan sampai by pos

 Q: Berapa keuntungan boleh dapat setiap bulan
 A: Bergantung kepada sales/purchase kita pada bulan tersebut. Minimum 150 points untuk layak dapat cash back/rebate/bonus. Bonus bermula dari 5% sehingga 21% bergantung berapa points kita dapat.

 Q: Berapa modal yang diperlukan untuk start bisnes 
 A: Tiada modal yang diperlukan sebab dengan Shaklee kita boleh buat ala-ala dropship-bila customer order dan bayar barulah kita bayar kat Shaklee, unless nak simpan stok kat rumah, terpulanglah nak invest berapa pun.

 Q: Berapa jumlah point/sales yang perlu dikumpul
 A: Tak perlu maintain sales/points unless anda sudah jadi leader. Tiada jumlah minimum yang anda perlu beli setiap bulan kecuali anda memang target nak mendapatkan CASH BONUS.

 Q: Adakah perlu cari customer?
 A: Tak perlu cari customer dan paksa-paksa orang join beli.

Q: Apakah kelebihan-kelebihan apabila menjadi ahli Shaklee  
  1. Layak membeli pada harga ahli (15-20% diskaun )
  2. Dapat 5%-21% cash back (bonus ahli) untuk setiap bulan jualan/ pembelian apabila UV anda mencukupi. Bonus akan dimasukkan terus ke akaun Maybank anda pada bulan berikutnya.
  3. Tabung Kereta
  4. Program Convention/ Trip
  5. Umrah bagi yang beragam Islam bersama Shaklee
  6. Majalah Shaklee Today setiap 3 bulan sekali


Q: Bagaimana nak mendaftar melalui saya,
A: Saya perlukan maklumat-maklumat anda seperti ini:
  1. Nama anda & pasangan jika ada
  2. No. IC anda & pasangan
  3. Alamat surat menyurat yang penuh
  4. No. telefon anda
  5. No.akaun Maybank, jenis akaun: saving/current, Cawangan Maybank: Penting untuk Shaklee(M) masukkan terus cash-back money kepada akaun Maybank anda. Atau, Shaklee akan keluarkan cek

Marilah sertai group bisnes kami. INSYAALLAH saya akan guide and coach anda sebab once anda dah register dengan saya, anda tanngungjawab saya. Cuma usaha untuk berjaya dalam bisnes ini terletak pada diri sendiri. Saya boleh membantu tetapi titik mula, bangun terletak pada diri sendiri.JADI APA TUNGGU LAGI JOM KITA KONGSI BERSAMA FAEDAH-FAEDAH DAN MENJANA PENDAPATAN BERSAMA SHAKLEE.... "We Love Shaklee why not You"