Wednesday, January 28, 2015

Ini Baru Permulaan

Assalamualaikum

Akhirnya tercapai jugak hasrat hati nak pos entry untuk permulaan tahun baru 2015 ni.. cuteummi  tak berpeluang nak curi masa pun nak buat new entry di sebabkan masalah-masalah yang tak dapat nak di elakkan, tapi bersyukur sangat di beri juga kesempatan walaupun dah 28 hari kita di tahun 2015 ni..

Buat cuteummi tahun baru adalah sama je seperti hari-hari yang dah pun ditempuhi namun yang membezakannya adalah keazaman kita. Orang suka kaitkan tahun baru dengan azam baru, betul tak? Tapi setahu cuteummi la setiap kali beralih je tahun baru tak pernah pun cuteummi ada pasang azam Caya Tak? Ianya memang betul TETAPI bukan untuk tahun ni, sebab ianya tak di rancang terjadi secara tidak sengaja.

azam baru

Jadi inilah azam cuteummi tau yang pertama nak belajar menjahit, syukur sangat dah termakbul dan dipermudahkan dengan izin suami. Sekarang ni dah dua kali attend kelas menjahit dengan madam Azra. So far enjoy sangat sebab minat sampai siap beli lagi mesin jahit jenama Brother harga pun boleh tahan.Ye la alang2 dah belajar jahit tu kena la.. ada mesin jahit kat rumah kan.Ini jugak buat pembakar semangat untuk teruskan impian nak jahit baju sendiri mana tahu nanti dah boleh buat baju raya utuk family pulak. kan dah jimat tu..kalau kene gaya nanti boleh ambik tempahan pulak hehehe.. InsyaAllah.

azam baru


Dan Azam kedua dan yang terakhir, cuteummi nak perluaskan lagi perkongsian khasiat Shaklee. Minat sangat dan suka dengan produk-produk kesihatan shaklee buat cuteummi nak kongsikan dengan anda semua. Sebab Produk kesihatan Shaklee membuat kehidupan kita menjadi lebih sihat dan lebih baik untuk semua golongan dari bayi hingga kewarga emas. Jangan dah sakit baru nak cari penawar biar kita cegah dahulu sebelum terlambat.

Akhir entry buat semua yang singgah keblog cuteummi terima kasih di ucapkan semoga blog ini memberi manfaat dan info buat anda. Berminat dengan produk shaklee ni jagan malu2 ye boleh contec je saya bukan apa boleh la anda ketahui lebih lanjut produk kesihatan yang terbaik ni harga jangan risau In sya Allah mampu milik yang penting kesihatan yang baik perlu di jaga dan di pelihara. In sya Allah jumpa lagi kite di new entry yang lain. Selamat Tahun Baru Semua..
azam baru

No comments:

Post a Comment